Платформата CEELMDirect е правна директория за адвокати и адвокатски кантори в региона на Централна и Източна Европа.

Платформата CEELMDirect представлява напредък в областта на правните директории, тъй като профилите се актуализират автоматично с релевантно съдържание от уебсайта на CEE Legal Matters, което е изключително важно за бързо развиващия се свят на бизнес развитието, маркетинга, намирането на клиенти и набирането на юристи за адвокатските кантори.

CEELMDirect съдържа профили на всяка адвокатска кантора и всеки партньор, които са били посочени през последните осем години на уебсайта CEE Legal Matters. Тези, които все още не са се появявали в списанието, могат лесно да създават нови профили. Освен това, благодарение на връзката между CEELMDirect и уебсайтовете на CEE Legal Matters, потребителите могат лесно да разширят съдържанието на профилите си, като се свържат с CEE Legal Matters, за да договорят възможности за публикуване или интервю.

Създаването на CEELMDirect е било цел на организацията CEE Legal Matters от самото начало и след осем години усилена работа, тази цел най-накрая е постигната. Повече информация за начина на функциониране на CEELMDirect можете да намерите на страницата на директорията, тук.