В началото на 2022 г. Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ има удоволствието да обяви повишенията на адв. Виктор Гугушев и адв. Дафинка Стойчева в позиция Старши партньор!

Двамата са поставили основите на успешни и устойчиви екипи и множество процеси  в кантората и са доказали своята висока правна експертиза работейки по някой от най-големите национални и трансгранични казуси в сферата на корпоративно и търговско право, сливания и придобивания, данъчно право, енергетика и процесуално представителство.

Адв. Гугушев е експерт в консултирането по корпоративни въпроси, медиация, данъчно планиране и финансирания. Той многократно е бил жури на Годишните европейски награди на CEE Legal Matters и е носител на отличията „Най-добър млад адвокат в България“ и “Водещ експерт в сферата на Корпоративни финанси“. В екипа на Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” е незаменим приносът му за  стратегическото развитие на дружеството, както и високият професионализъм в областта на бизнес консултациите. Комплексната му експертиза се допълва от завършената от него „Предприемаческа програма“ в Columbia Business School, Колумбийски университет, САЩ (Ivy League University), както и магистърска степен в Queen Mary University of London.

Адв. Стойчева осъществява представителство на редица клиенти по дела, които се отличават със значителен материален интерес, фактическа и правна сложност. В професионалния й опит се включват успешни проекти за процесуално представителство на големи български и международни компании пред арбитражен съд, пред Върховен касационен съд, успешно приключили преговори с водещи големи застрахователни компании и други.