Носите ли още детето в себе си? А помните ли какво беше за вас добра постъпка, когато бяхте на пет години? Да помагате на семейството си, на възрастните хора, на по-уязвимите от вас, да пазите природата чиста...

Помните ли как си представяхте един адвокат като дете? Като човек с костюм и вратовръзка? Като готин? Със сигурност като някой, който прави парти след спечелено дело?

 

На тези и други важни въпроси отговориха и изобразиха невръстните автори на петото издание на „Малката книжка“ – малчуганите от Фондация „За Нашите Деца“.

Избрахме Фондация „За Нашите Деца“ за наш партньор в проекта тази година, а децата за нашите малки творци, защото вярваме, че наша отговорност като общество е да изграждаме хармонична среда за най-младите ни членове. Именно в тази насока работи и Фондацията – да помага за развитието на щастливи деца, които дават цветни отговори и знаят какво е добро.

Да се насладим заедно на някои от прекрасните им рисунки, а скоро очаквайте и пълното издание на Малка книжка „За Нашите Деца“.