За Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ беше изключително удоволствие да участва в първия конкурс „Талант на годината“ организиран от студентската мрежа Talent Club BG, част от To The Top Agency.

Адвокат Виктор Гугушев беше поканен за жури и връчи награда за категория „Право и администрация“ на Даниел Недялков, който впечатли със своята устременост, подготовка и инициативност в своята кандидатура.

Отличието се връчва на студенти в категории от 9 научни области на база, както на академичните, така и на личностните им качества. Целта е конкурсът да се превърне в ежегодно събитие, което да укрепи контактите и комуникацията между студентите и работодателите в България.

Членове на журито бяха представители на компании с доказана компетентност и опит в конкурсните категории (Hewlett Packard Enterprise, Telus International, Райфайзенбанк, Кауфланд, Unique Estates, Дентална клиника „Дамянов“), които да гарантират, че номинираните студенти ще бъдат оценени по най-обективен и професионален начин.

Екипът на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ поздравява всички победители и участници и пожелава на конкурса и Talent Club BG много бъдещи успехи в изграждането на стабилни мостове между образованието и бизнеса в страната ни.