Вечер на добродетелите организирана от нашите партньори от Фондация "За Нашите Деца" е важно и значимо събитие за всички нас в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.
В тазгодишното мероприятие, което се състоя на 26 октомври 2021 г., кантората беше представлявана от адв. Виктор Гугушев (партньор) и г-жа Боряна Зарева (директор „Бизнес развитие“), които имаха възможност да се насладят на позитивната и увлекателна програма. Събитието уважиха множество представители на дипломатическия корпус в България, както и представители на бизнеса.
Проведеният благотворителен търг събра 170 000 лева за нуждаещите се деца и техните семейства, за които е осигурен достъп до широк кръг програми в двата комплекса на фондацията за ранно детско развитие в София и Пловдив.
Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ с удоволствие за пореден път подкрепя благородната кауза на Фондация „За нашите деца“. Ние вярваме, че грижата на всички отговорни членове на обществото трябва да е насочена към осигуряването на пълноценно детство за децата на България, защото те са светлото бъдеще на страната ни.