Този април над 200 световноизвестни компании и над 500 марки от соларния сектор се събраха отново на международната сцена на Solarex Istanbul, където всяка година се обсъждат нови тенденции и се изграждат бизнес партньорства.

Тъй като Адвокатска кантора "Гугушев и партньори" е силно ангажирано с проекти в областта на възобновяемите енергийни източници, наш представител на форума беше Стефан Кьосев, Директор „Бизнес развитие“, който работи в посока създаване на мостове за инвестиции в България.

Винаги се стремим да представяме страната ни като благоприятно място за развитие на бизнес, а именно в последните години интереса на международни инвеститори е насочен именно в областта на възобновяемите енергийни източници. От друга страна, нашата южна съседка демонстрира бързо развитие в това направление и множество международни компании са установили своето присъствие там и търсят добри възможности на Балканите.

Следете нашата страница, тъй като скоро ще обявим и следващия Доклад за възобновяемите източници в България - 2023 г., изготвен в сътрудничество с нашите партньори и приятели от SeeNext.