От 13 до 15 октомври правната мрежа PONTES the CEE lawyers събра представители на седем кантори, с цел да укрепи партньорствата и да задълбочи сътрудничеството помежду им. Тази година домакин беше кантората Jinga & Asociatii в Букурещ, Румъния. 

Събирането беше организирано, включвайки комбинация от потапяне в местната среда, гастрономически изкушения и корпоративно обучение. Разгледахме богатия културен живот на Букурещ, опитахме традиционни ястия и се възползвахме от шанса за професионално развитие.

 

За PONTES the CEE lawyers:

PONTES е правна мрежа, постигаща резултати въз основа на сътрудничеството между нейните членове. Мрежата има членове базирани във Виена, София, Прага, Будапеща, Варшава, Букурещ и Братислав, които съчетават правното обслужване с ниво на регионално познание, което обикновено не се среща сред международните конкуренти.

 

Нашето отличително предимство:

Това, което ни отличава, е уникалната ни способност да интегрираме правния опит на нашите членове с иновативен бизнес подход, концентриран върху индивидуалните нужди на нашите клиенти. Гордеем се с това, че оставаме в челните редици на правната професия, обединявайки някои от най-ярките умове в сектора.

 

Непрестанно обучение и сътрудничество:

За PONTES, знанието подхранва високите постижения, поради което фирмите членки се възползват от трансгранични обучителни събития, командироване на персонал и тримесечни кръгли маси, организирани от мрежата.

 

Отбелязваме поредното успешно PONTES събиране, което ни позволи да укрепим връзките между членовете на мрежата и да засилим ангажимента към клиентите ни за предоставяне на висококачествени правни услуги в Централна и Източна Европа!