Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ винаги е целяло да е в помощ в правилното развитие на умни, целеусремени и добронамерени студенти. Именно затова с удоволствие се включихме в последното издание на „Обядвай с шефа на...“, организирано от To The Top Agency.

Кампанията дава възможност на студенти да изберат интересна за тях компания и да се срещнах на обяд с нейния лидер, където да насочат своите въпроси като как се ръководи един успешен бизнес или към какво трябва да се стреми един студент по време на своето обучение.

Адвокат Стефан Гугушев, Управляващият партньор и основател на кантората, даде отговори на тези, както и на множество други на Цветомир Николов (втори курс студент в СУ „Св. Климент Охридски) и Анита Дангова (наскоро защитила магистратура по Международно търговско и инвестиционно право в Университета на Амстердам). Двамата кадидати впечатлиха адв. Гугушев с невероятния си стремеж за развитие, неуморимия си труд в ученето, както и неугасващото желание да помагат на обществото под различни форми на доброволчество и участие в неправителствени организации. Убедени сме, че двамата ще се издигнат до прекрасни юристи и се надяваме, че тази среща с адв. Стефан Гугушев ще бъде здраво стъпало в това израстване.

Галерия