За Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ беше удоволствие да подкрепи събитието по раздаване на наградите „Банкер на годината“. На церемонията, организирана от вестник „Банкерь“ за 28-и път, кантората беше представена от адв. Стефан Гугушев и адв. Виктор Гугушев.

Присъствищите отбелязаха, че въпреки нелеката изминала година, банковата система е запазила своята стабилност и са направени инвестиции от почти всички банки в сферата на дигитализация, екология и внедряване на нови продукти и услуги.

Сред отличените мениджъри на финансови институции, с награда „Банкер на годината“ бяха отличени г-жа Диана Митева - изпълнителен директор и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в "Банка ДСК" и председател на Асоциацията на банките в България, г-н Димитър Шумаров - изпълнителен директор, главен финансов директор и член на Управителния съвет на "Пощенска банка", изпълнителният директор на "Райфайзенбанк България" – г-жа Ани Ангелова, главният изпълнителен директор на "Международни пазари" – г-н Петър Андронов и г-н Септимиу Постелнику - член на Управителния съвет и главен оперативен директор на "УниКредит Булбанк". 

Събитието беше уважено от видни политици и представители на бизнеса, а призовете раздадоха вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова, г-жа Ива Митева - заместник-председател на 47-ото Народно събрание, г-н Асен Василев – бивш финансов министър, депутат в 47-ото Народно събрание и съпредседател на "Продължаваме промяната", г-н Кирил Петков - бивш икономически министър, депутат в 47-ото Народно събрание и съпредседател на "Продължаваме промяната".

Галерия