Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ имаше удоволствието да присъства на второто издание на форума Forbes DNA of Success, което се проведе в Grand Hotel Millennium Sofia. Кантората беше представена от адв. Виктор Гугушев, старши партньор, и Стефан Кьосев, бизнес развитие, които имаха възможността да изслушат вдъхновяващите истории за успеха на водещи бизнеси у нас и в световен план.

Пред публика от над 200 души, участниците представиха своите рецепти за успех и изпитанията, които са преодолели по пътя към него. В трудната икономическа ситуация, на базата на собствения си опит, те окуражиха присъстващите, че добрите бизнес практики и правилно изградените екипи от професионалисти, са ключът към преодоляването и на най-сериозната криза.

Ние от Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ винаги сме били съпричастни към екосистемата на предприемачеството и инвестициите в нови технологии, и това се доказа от множеството наши партньори и клиенти, които присъстваха на събитието. Впечатли ни също така, че участниците използваха думата „адвокат“ като синоним на „партньор“. Много от компаниите споменаха колко ключово за тяхното развитие е било да имат качествена правна помощ, което им е дало възможността да се развиват спокойно и безпрепятствано, да се съсредоточат върху бизнеса си, а на нас да оставят юридическите въпроси.