Има ли по-хубаво от това да излезеш и да хапнеш с приятели в приятна обстановка, в топлите летни дни? Има и това е да подпомогнеш с приятното си преживяване една добра кауза. 

Ние, от Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, винаги сме се стремяли да създаваме иновативни, по-свежи и креативни проекти, чрез които да провеждаме ефективно политиката си на социална отговорност. Този път с ентусиазъм обединихме кулинарното хоби на много от нас с доказаната експертиза на професионалистите от Skapto, за да създадем бургер „Адвоката“ и специален „Веджи – Адвоката“. Заснехме и ВИДЕО от създаването, за да ви покажем колко вълнуващ всъщност е процесът! Новият бургер ще бъде в менюто на всички заведения от веригата Skapto от месец юни, а 10% от стойността на всеки бургер „Адвоката“ и „Адвоката Веджи“, продадени през месец юни, ще бъдат насочени в подкрепа на каузите на Фондация „За Нашите Деца“.

Фондация „За Нашите Деца“ е една от първите благотворителни организации в България и вече 29 години екипът й се бори за по-щастливото детство на хиляди български деца. Неуморните супергерои от Фондация „За Нашите Деца“ са винаги там, където децата и семействата им се нуждаят от тях. Те са в родилните отделения, когато майките са уязвими и притеснени за бъдещето. Те са до приемните семейства, които създават дом за децата без родителска подкрепа. Те са в центровете, които управляват, където лично се грижат малчуганите да направят своите първи стъпки в сигурна и изпълнена с любов среда. Каним Ви през месец юни заедно да сме до тях и да дадем своя принос за каузите им.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ е кантора с над петнадесет години опит на българския и международен пазар. Ключово място в политиката на социална отговорност, която компанията следва е подкрепата на семейните ценности и предаването им към младото поколение, към нашите деца, които ще продължат градежа на гражданското общество и правовата държава у нас.