Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ получи второ място в категория “Иновация в маркетинга и ПР сферата“ на седмото издание на конкурса на @b2b Media Awards, който се проведе на 14 юли 2021г. На събитието, кантората беше представена от адв. Виктор Гугушев (Партньор) и г-жа Боряна Зарева (Директор „Бизнес развитие“). Адв. Виктор Гугушев прие наградата с радост, че сме били отличени именно в тази категория. Журито оцени високо иновативната ни идея да развиваме „Маркетинг с кауза“, като обвързваме маркетинга и дейностите си в сферата на КСО, за да изградим цялостния образ на компания, която е близка до ежедневието на хората и същевременно работи ефективно за тях. Той  също така поздрави и «Фондация за Нашите Деца», която е и наш ценен  партньор, за тяхното отличие в конкурса.. В заключение адв. Гугушев призова да бъдем все така отговорни към себе си, семействата и служителите си.

Събитията от последната година, белязана от пандемията от Covid-19 затвърди убеждението ни, че добрите каузи трябва да са естествена част от ежедневието и работата ни, а не сложни, изолирани и еднократни проекти. В проектите си прилагаме холистичен подход, който взема предвид връзките между основни сегменти в обществото, изследва първопричините за важни социални проблеми и търси тяхното решение в прости, работещи стъпки в правилната посока.

Проектите ни са дългосрочни, защото вярваме, че за трайните позитивни резултати е нужно време и систематичност. Сред тях са Малката книжка на „Гугушев и партньори“, която има за цел да популяризира изкуството на млади български автори, с творчество в обществено значими насоки като популяризирането и защитата на човешките права. В проекта „Да хапнем с кауза“, любителите кулинари сред нас обединиха усилия с професионалните готвачи на Skapto, за да създадат новия бургер „Адвоката“. В рамките на месец юни, 10% от стойността на всеки бургер бяха дарени за каузите на Фондация „За Нашите Деца“.

Благодарим на журито и на b2b Media за високата оценка, която засвидетелства, че развиваме нашия „Маркетинг с кауза“ в правилната посока и ни мотивира да продължим креативната си работа по нови проекти, значими за устойчивото развитие на нашето общество.